Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Squaw Valley USA szlalom Mikaela Shiffrin Sárka Strachová

Mikaela Shiffrin duplával hangolt a Világkupa-döntőre, az amerikaiak klasszisa hazai havon győzött a pénteki óriás után tegnap kedvenc számában, szlalomban. Bár ennek tudatában eleve pont került volna a szakági pontverseny végére, Veronika Velez-Zuzulová - helyi idő szerint - délelőtti kiesésével már eldőlt a kristálygömb sorsa. A dobogóra még Šárka Strachová, valamint Bernadette Schild állhatott fel. Ez utóbbi azért nagy szó, mivel 21 Világkupát követően ért fel pódiumra osztrák női szlalomos. Az első futam után vezető Wendy Holdener három kapuval a vége előtt búcsúzott, a legjobb részidők birtokában.

Kommentek: 0 komment

síugrásHárom év után nyert ismét csapatversenyt a Világkupában Ausztria, ráadásul hogy az örömük még nagyobb legyen, egyéni legjobbjuk, Stefan Kraft a vezetést is átvette a Raw Air összetettjében. A dobogó másik két fokára a németek és a lengyelek állhattak fel, míg a házigazda norvégok ezúttal be kellett, hogy érjék a 4. hellyel.

Kommentek: 0 komment

Az alpesi sí világkupa aspeni döntője előtt a hölgyeknek még Squaw Valley-ben van jelenésük a két technikai szakágban. Magyar idő szerint tegnap késő este ért véget az óriás-műlesiklás, melyet a hazai pálya előnyét élvező Mikaela Shiffrin nyert. A második futam hőse viszont nem ő, hanem Federica Brignone volt, 7 századra volt a hatalmas bravúrtól az olasz. Tessa Worley hideg fejjel végigment, felfért a dobogóra, 80 pontos előnnyel várja az utolsó versenyt.

alpesi si alpesi sí világkupa Squaw Valley Shiffrin óriás-műlesiklás

Kommentek: 0 komment

síugrás

Pénteken veszi kezdetét a klasszikus Holmenkollen síhétvége, ami egyben a Raw Air síugró sorozat első állomásaként szolgál. Az ugrók tíz napon keresztül versenyeznek majd a rendkívül magas, hatvanezer eurós fődíjért. A teljesen Norvégiában zajló sorozatot hivatalosan nem a Négysánc konkurenciájának szánják, ennek megfelelően vannak eltérések, de azért a hasonlóságok mellett sem tudunk elmenni.

Kommentek: 0 komment

síugrás lahti világbajnokságTegnap a férfiak csapatversenyével véget ért a síugrók számára a lahti világbajnokság, amelyen néhány nap erejéig mi is ott lehettünk, így egy kicsit a helyszínen begyűjtött élményekre is emlékezve idézzük fel, hogyan dőlt el az öt aranyérem sorsa, amit síugrásban kiosztottak.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk