Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

síugrás

Drámai finálét hozott a vikersundi verseny az első alkalommal kiírt Raw Air turnén, hiszen hiába vezetett és tűnt - főleg Kraft gyengébb ugrása után - szinte biztos győztesnek Andreas Wellinger, az utolsó ugrásába belehibázott, így a turnégyőzelem Kraft, míg a mai VK-verseny Stoch ölébe hullott. Szenzációs volt emellett a veterán Noriaki Kasai is, aki másodikként egy év szünet után állhatott ismét dobogóra, míg a 3. helyet Michael Hayböck szerezte meg.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Aspen szlalom USA Petra Vlhová Mikaela Shiffrin Frida Hansdotter

Kisebbfajta meglepetésre elmaradt az újabb amerikai győzelem a női szlalomosok közt, Mikaela Shiffrin nem pattogott úgy a stanglik közt, mint azt megszokhattuk tőle. Ennek, s Petra Vlhová ihletett formájának köszönhető a tény, hogy ma legyőzték a szakág és az összetett idei győztesét. A dobogó harmadik fokára az előző idény bajnoka, Frida Hansdotter állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Aspen USA Marcel Hirscher Felix Neureuther Mathieu Faivre

Délelőtt egyetlen századdal még kikapott, összességében viszont a megszokott erődemonstrációját hozta Marcel Hirscher a szezon utolsó óriás-műlesiklásán. Valószerűtlenül ihletett módon síelt az osztrák a tavaszias időben, ellenfele ma sem volt igazán. Felix Neureuther közelítette meg leginkább, míg a dobogóra harmadik fokára Mathieu Faivre állhatott fel, aki ennek és Pinturault újabb kiesésének köszönhetően előreugrott a szakági tabella második helyére.

Kommentek: 0 komment

síugrásVikersundban csapatversenyt rendeztek a Raw Air sorozat keretében. A hazaiak nagyszerű ugrásokkal tudták megszerezni a győzelmet, a hasonlóan stabil lengyelek előtt. A harmadik helyen az osztrák válogatott végzett. A repülősáncon egy rövid ideig a szembeszélnek köszönhetően ideális körülmények voltak a világcsúcshoz. Ezt előbb Robert Johansson használta ki, aki 252 méterig jutott, majd pár perccel később Stefan Kraft centikkel ugyan, de meg tudott fogni egy 253,5 méteres ugrást.

Kommentek: 0 komment

síugrásStefan Kraft remekelt a ma este a trondheimi Granåsen sáncon, és idei hatodik győzelmét megszerezve tovább növelte összetettbeli előnyét. A dobogó második fokára a hazai sáncon ugró Andreas Stjernen, míg a harmadikra Andreas Wellinger állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk