Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb technikai szám a férfiaknál, újabb osztrák győzelem a Világkupában. Épp a név okozott kisebbfajta meglepetést, Michael Matt sikerére kevesen tippelhettek csak. A kétszeres világbajnok Mario Matt öccsének két energikus menete is édeskevésnek bizonyult volna viszont, amennyiben Stefano Gross nem izgulja el a délutáni futamot, s nem csúszik a második helyre csaknem másfél másodperces előny birtokában. A dobogó harmadik fokára Felix Neureuther állhatott fel. Marcel Hirschernek ezúttal meg kellett elégednie a negyedik hellyel, ám a nap nyertese így is ő, mivel Kristoffersen kiesésével ezzel is bebiztosította újabb szakági kristálygömbjét.

Kommentek: 0 komment

síugrás lahti világbajnokságTörténetének első aranyérmét szerezte csapatversenyen a lengyel síugró válogatott, a Piotr Zyła, Dawid Kubacki, Maciej Kot, Kamil Stoch összeáálítású négyes összességében magabiztosan szerezte meg az első helyet, ami azért is nagy szó, mert a második sorozatra feltámadó szél kicsit megkavarta a kártyákat, és elsősorban az döntött a helyezésekről, hogy ki hibázik kevesebbet. Végül az ezüstérmet a vb-re feltámadó norvégok szerezték meg, míg a bronzérem nem kis részben Stefan Kraftnak köszönhetően Ausztriáé lett.

Kommentek: 0 komment

Marcel Hirscher a kranjska gorai óriás-műlesikláson aratott győzelmével már biztosan megvédte összetettbeli és szakági kristálygömbjét is - összetettben egészen egyedülálló módon sorozatban hatodszor avatják majd bajnokká a szezon végén. Leif Kristian Haugen a először szerzett világkupa dobogót, míg Matts Olsson másodszor állt életében dobogóra. A versenyt sajnos jelentősen befolyásolta a meleg, esős időjárás, így az első futam után még dobogós Kristoffersen és Murisier jócskán visszaesett.

Kommentek: 0 komment

síugrás

Szoros versenyben a normálsáncon is bajnoki címet szerző Stefan Kraft nyerte a férfiak nagysánc egyéni versenyét a lahti északisí VB-n. Az ezüstérem a kisebbik sánchoz hasonlóan ismét Andreas Wellingerhez került, míg a bronzot némi meglepetésre Piotr Zyła szerezte meg, megszerzve ezzel az első lengyel érmet Lahtiban.

Kommentek: 0 komment

síugrás lahti világbajnokságAhogy az várható volt Németország továbbra is bombaformában van: leiskolázta a mezőnyt a vegyes csapatversenyben, ezzel kétszeres világbajnok lett ebben a meglehetősen új szakágban. Az ezüstéremért Ausztria és Japán csatázott, de végül az osztrákok magabiztosan hozták a második helyet.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk