Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

síugrás

Peter Prevc idei 15. győzelmét is megszerezte a Planicai szezonzáró versenyen, ahol ráadásul a győzelemért a legnagyobb ellenfele honfitársa, Robi Kranjec volt. A két szlovén mögé harmadiknak egy fantasztikus második ugrással Johann André Forfang érkezett meg leszorítva ezzel a veterán Kasait a pódiumról.

Kommentek: 0 komment

síugrás sírepülés

Habár a küzdelem az első helyért egészen sokáig nyitott volt, a Tande, Fannemel, Gangnes, Forfang összeállítású norvég csapat favorit szerepéhez méltón megnyerte az idény utolsó csapatversenyét Planicán, megtörve ezzel a szlovénok két napja tartó uralmát a szezonzárón. Ettől függetlenül a házigazdáknak sincs okuk a panaszra, hiszen ha csak egyetlen tizeddel is, de végül legyűrték az osztrákokat a 2. helyért folytatott versenyben, amiben kulcsszerepe volt Peter Prevc pazar, 246 méteres második ugrásának is. Nézzük hát a részleteket!

Kommentek: 0 komment

síugrás sírepülés

Egyelőre minden a szlovénok szája íze szerint alakul a planicai hétvégén, hiszen Peter Prevc tegnapi győzelme után ma Robert Kranjec állhatott fel a dobogó tetejére, ráadásul éppen Prevcot megelőzve, míg a 3. helyet Johann André Forfang szerezte meg. Prevc ezzel az eredménnyel újabb trófeát tudhat magáénak, hiszen immár a sírepülő világkupát is biztosan ő nyeri.

Kommentek: 0 komment

síugrás planica sírepülés

Egyetlen versenyhétvége marad már csak az idei síugró világkupából, amelyet a hagyományoknak megfelelően idén is a planicai sírepülő sáncon rendeznek meg. Idén ráadásul csütörtöktől vasárnapig négy versenyt is láthatunk majd a Letalnicán, ahol akár még világcsúcs-ostromlára is sor kerülhet.

Kommentek: 0 komment

síugrás sírepülés Vikersund

A hétvégén rendes versenyposztjainkban beszámoltunk már a vikersundi hétvége eseményeiről (itt, itt és itt), aminek viszont ott nem szenteltünk különösebb hangsúlyt, hogy a pénteki és a szombati versenynapon jómagam kint voltam sánc mellett, pedig a világ legnagyobb sánca egy-két szót mindenképp megérdemel.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk